0499 422 134 (dag en nacht) info@coda-uitvaarten.nl

Over coda uitvaarten

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Franca van de Kerkhof en ik wil je graag op een informele betrokken manier begeleiden, informeren en inspireren bij alles wat er komt kijken rondom het afscheid van wie je dierbaar is.

Met Coda Uitvaarten ben ik in 2004 begonnen, nadat ik steeds vaker merkte dat mensen – overrompeld door verdriet – onbekend bleven met talrijke mogelijkheden voor een mooi afscheid van hun geliefde. Als zulke ingrijpende gebeurtenissen op je afkomen, laat je je al gauw teveel uit handen nemen. Naderhand komt dan vaak de spijt. Spijt omdat er te weinig werd gedaan met de gevoelens van hen die achter bleven. Spijt omdat er te weinig ruimte werd gegeven aan de eigen rol.

Ik wil niet dat jou dat overkomt.

We gaan het samen doen!

mensen over coda

“Lieve Franca,

Wij zijn heel blij dat Silke jou op ons pad heeft gebracht. Dat jij op zo’n rustige manier en met zoveel geduld de verantwoordelijkheid van ons overnam, gaf ons zoveel vertrouwen dat ons afscheid van Marleen kon uitgroeien tot iets heel bijzonders en indrukwekkends”

Heleen en Ko

Eindhoven

“Lieve Franca,

Ruim ’n week geleden zag ik je op T.V. Brabant en het was net of er weer ’n ‘lichtje’ in mijn kamer kwam! Net als bijna 2 jaar geleden, na het overlijden van mijn zus. Toen bracht je ‘rust’ in de chaos van het haas

Corry

Tilburg

“Beste Franca,

Erg dankbaar en zeer tevreden, hoe wij samen met en mede door jou afscheid hebben kunnen nemen van ons kleine mannetje”.

Marcel en Cindy

Helmond

“Als ik wist wat ik nu weet dan had ik me niet zo’n zorgen gemaakt. Hoe ga ik vorm geven aan het afscheid van mijn dierbare vader? Rekening houdend met zijn sobere levensstijl en ook ruimte gevend aan mijn en onze gevoelens van waardering en dankbaarheid”.

Maarten en Harriët

Waalre

Sommige mensen komen in je leven en gaan weer voorbij, sommige mensen komen in je leven en blijven. Franca hoort bij het rijtje ‘blijven’. We hebben Franca leren kennen als een warm eerlijk persoon. Heel kundig, weet waar ze het over heeft en laat nabestaanden in hun eigenwaarde“.

Familie Manders

Mariahout

“Lieve Franca,

Dank je wel voor al je lieve zorg voor en tijdens de uitvaart van Lejo.
Het was superfijn om jouw rust,
overzicht en stabiliteit te ervaren op een moment dat we zelf zo wiebelig waren.
Wil je ook je assistentes bedanken voor hun rustige en prettige aanwezigheid.

Mede namens de kinderen, wens ik je heel veel  succes met je prachtige onderneming.
We zullen je aan al onze vrienden aanbevelen.

Ontvang veel liefs van”

Annemieke

Eindhoven, december 2017