0499 422 134 (dag en nacht) info@coda-uitvaarten.nl

Opbaren

Opbaren

Indien mogelijk gaat mijn voorkeur uit naar thuis opbaren. In een huiselijke sfeer kan men de dagen tot aan de uitvaart op zelf gekozen momenten bij de overledene zijn. Ik kom iedere dag kijken. Mochten er vragen zijn of verandert de situatie, dan ben ik altijd bereikbaar. Mocht thuis opbaren niet de voorkeur hebben, dan kunnen we samen kijken naar de meest geschikte oplossing.

Laatste verzorging

Voor de laatste keer je dierbare wassen en aankleden. Indien het overlijden thuis plaatsvindt, doe ik de laatste verzorging meestal zelf samen met jou of een van je naasten die graag mee wil helpen. Indien niemand kan of hierbij wil helpen, kom ik met een collega. Het verzorgen doe ik nooit alleen. Ik laat de deur op een kier, zodat degene die twijfelt altijd nog kan komen helpen. Al is het maar sokken aantrekken, haren kammen of er gewoon bij zijn.

Mocht het overlijden niet thuis plaatsvinden dan overleggen we altijd met degene die op dat moment verantwoordelijk is op de betreffende locatie. Het is bijna altijd mogelijk bij de laatste verzorging aanwezig te zijn of te helpen. Ook als het niet thuis kan.

Opbaarhuisje

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun geliefde nog wat langer dicht bij hen te koesteren. Een opbaarhuisje biedt die mogelijkheid.
Vraag naar de mogelijkheden of bezoek de website!

Opbaarhuisje

Uw geliefde nog even in de vertrouwde omgeving?