0499 422 134 (dag en nacht) info@coda-uitvaarten.nl

Mensen over coda

“Lieve Franca,
Woorden schieten tekort om jou te bedanken voor de rol die je hebt gespeeld in de totstandkoming van deze bijzondere uitvaart. Los van het professionele geregel is de manier waarop jij de dans met de nabestaanden danst, dan weer leidend dan weer volgend, onnavolgbaar. ik had dit met niemand anders dan met jou willen meemaken. Zo subtiel hoe jij aanvoelt wanneer je even opzij dient te stappen en wanneer je ons te steunen dan wel aan te jagen hebt. Wie dat kan heeft het vermogen om in te voelen en dat is in deze dagen bijzonder waardevol. Dus ik hou het voor nu even bij dankjewel.

Niels

Son

“Lieve Franca,

Wij zijn heel blij dat Silke jou op ons pad heeft gebracht. Dat jij op zo’n rustige manier en met zoveel geduld de verantwoordelijkheid van ons overnam, gaf ons zoveel vertrouwen dat ons afscheid van Marleen kon uitgroeien tot iets heel bijzonders en indrukwekkends”

Heleen en Ko

Eindhoven

“Lieve Franca,

Ruim ’n week geleden zag ik je op T.V. Brabant en het was net of er weer ’n ‘lichtje’ in mijn kamer kwam! Net als bijna 2 jaar geleden, na het overlijden van mijn zus. Toen bracht je ‘rust’ in de chaos van het haas

Corry

Tilburg

“Beste Franca,

Erg dankbaar en zeer tevreden, hoe wij samen met en mede door jou afscheid hebben kunnen nemen van ons kleine mannetje”.

Marcel en Cindy

Helmond

“Als ik wist wat ik nu weet dan had ik me niet zo’n zorgen gemaakt. Hoe ga ik vorm geven aan het afscheid van mijn dierbare vader? Rekening houdend met zijn sobere levensstijl en ook ruimte gevend aan mijn en onze gevoelens van waardering en dankbaarheid”.
Maarten en Harriët

Waalre

Sommige mensen komen in je leven en gaan weer voorbij, sommige mensen komen in je leven en blijven. Franca hoort bij het rijtje ‘blijven’. We hebben Franca leren kennen als een warm eerlijk persoon. Heel kundig, weet waar ze het over heeft en laat nabestaanden in hun eigenwaarde“.
Familie Manders

Mariahout

“Lieve Franca,

Dank je wel voor al je lieve zorg voor en tijdens de uitvaart van Lejo.
Het was superfijn om jouw rust,
overzicht en stabiliteit te ervaren op een moment dat we zelf zo wiebelig waren.
Wil je ook je assistentes bedanken voor hun rustige en prettige aanwezigheid.

Mede namens de kinderen, wens ik je heel veel  succes met je prachtige onderneming.
We zullen je aan al onze vrienden aanbevelen.

Ontvang veel liefs van”

Annemieke

Eindhoven, december 2017