0499 422 134 (dag en nacht) info@coda-uitvaarten.nl

Kosten

Wat kost het?

Deze vraag wordt mij regelmatig gesteld. Ik heb hier niet zomaar een antwoord op. Maar om een beetje een idee te geven, de kosten voor een complete uitvaart komen al gauw tussen de € 4.000 en € 10.000. De exacte prijs is uiteraard sterk afhankelijk van de keuze van producten en diensten.

Belangrijke kostenposten zijn onder andere de laatste verzorging en opbaring (thuis of in een uitvaartcentrum), een kist of opbaarplank, vervoer, rouwkaart, advertentie in regionaal of landelijk dagblad, afscheidslocatie, live muziek, begraven of cremeren, condoleance met catering, grafmonument of urn…

Maatwerk

Na onze eerste ontmoeting zal ik zo spoedig mogelijk een voorlopige kostenraming maken. Ieder product of dienst dat er bijkomt of wijzigt, zal in de kostenraming worden aangepast. Zo houden we samen zicht op de kosten. Door mijn onafhankelijheid van leveranciers van producten en diensten probeer ik voor elk budget een passend afscheid te creëeren.

Zo blijft ook iedere uitvaart uniek!

Uitvaartverzekering

Het blijft een hardnekkig misverstand: mensen denken nog te vaak dat de uitvaart verzorgd moet worden door de uitvaartverzekeraar of de uitvaartondernemer die de verzekeraar aanwijst.
Dit geldt ook voor naturaverzekeringen zoals bij Dela, Monuta en Yarden. Je bent vrij in de keuze van je uitvaartondernemer.
De mogelijke financiële consequenties van deze keuze kunnen we samen uitzoeken.

Mocht je willen weten wat de kosten kunnen zijn van een uitvaart naar je huidige wens, of als je meer wilt weten over je verzekering dan kun je altijd contact met me opnemen.

Ook is het mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken voor een voorgesprek.